WEBINARS EN VORMINGSDAGEN 

 

 

 

Schrijfmotoriek

In samenwerking met Hanne Wouters van Kinekampenhout!

 

Wist je dat leren schrijven start in de peuterklas en niet eindigt na L2?

In deze vorming geven we je tips en tricks om je leerlingen in de klas op een fijne manier te ondersteunen in het (voorbereidend)schrijven. Wat zijn de voornaamste struikelblokken en hoe maak je van schrijfwerk een fijn leermoment? Ook brengen we  graag het linkshandig zijn nog extra onder de aandacht. Waar kan je op letten en wat zijn de valkuilen?

 

Wil jij je kinderen op een fijne manier met schrijven aan de slag laten gaan?

Schrijf je dan snel in!

 

Lateralisatie!

In samenwerking met Hanne Wouters van Kinekampenhout!

 

Deze vorming is voor iedereen die de complexiteit van lateralisatie op een meer menselijke manier wil leren kennen.

We leggen je de basis uit,  geven je tips en tricks mee om de lateraliteit te bevorderen en zorgen dat  je deze onmiddellijk kan inzetten in je (klas)praktijk.

 

Wil je graag weten hoe ?

Schrijf je dan snel in!

Van spel tot schrift

In samenwerking met Hanne Wouters van Kinekampenhout!

 

Deze vorming is voor iedereen die spel wil inzetten voor meer dan het samenspel, het beurt afwachten of wat de spelregels zeggen.

We gaan kijken hoe we kinderen met schrijfmotorische en fijn-motorische moeilijkheden kunnen stimuleren aan de hand van spel.

We geven je tonnen tips en tricks en duiken in onze persoonlijke top 5 zodat je onmiddellijk aan de slag kan.

 

Deel je graag in onze passie voor spel?

Schrijf je dan snel in! 

Inschrijvings- en Annulatievoorwaarden voor Alle Webinars:

 

-Voor inschrijvingen dien je een account aan te maken via het online platvorm van webinargeek. Het opgegeven e-mailadres wordt enkel gebruikt voor communicatie en berichtgeving vanuit 'Webinargeek' en 'Schrijven&MORE' een samenwerking tussen 'Ergolien' en 'Kinekampenhout'. 

-Betalingen gebeuren onmiddellijk via het online betalingssysteem. Na betaling krijg je hiervan automatisch via webinargeek een betalingsbewijs dat als onkostennota kan dienen voor je werkgever.

(betalingen worden verwerkt via mollie)

-Een webinar kan tot max 5 dagen na de live uitzending herbekeken worden. Erna is er geen enkele mogelijk meer tot het herbekijken van het webinar. berichten hieromtrent worden ook niet beantwoord.

-Het is niet toegestaan de webinar-link te delen met derden. Schrijf in voor iedereen deelnemer aan het webinar.  Een gedeelde link is zichtbaar in het online systeem. Bij misbruik van een inschrijvingslink zullen extra kosten worden aangerekend.

-Inschrijvingen worden niet terugbetaald.

-Wanneer je een factuur wenst, stuur VOOR afloop van het live webinar een mailtje naar schrijven.more@gmail.com met naam, adres en ondernemingsnummer (ook voor scholen!) dan brengen we dit in orde. Zonder deze gegevens kunnen we geen factuur opmaken. Facturen die later dan afloop van het live webinar worden aangevraagd zullen NIET meer worden opgemaakt. Het betalingsbewijs dat je na betaling in de online tool krijgt kan als onkostennota in de boekhouding worden gestopt.

-Controleer of je je emailadres correct hebt ingevuld, de link wordt automatisch naar het opgegeven emailadres verzonden. Schrijf dus in met het e-mailadres waarmee je het webinar zal bekijken! Wij zijn niet verantwoordelijk voor fout opgegeven emailadressen.